2014/03/30

TASSELS


SUNNUNTAI. Niin, niissä on vaan sitä jotain. Mä oon aina tykännyt sunnuntaista ja nyt viime aikoina vielä enemmän. Sillon ei oo sosiaalista painetta tehdä yhtään mitään ja voi ihan hyvällä tunnolla syödä aamupalan ja makoilla sängyssä vaikka iltaan asti. Toisaalta ne on myös hyviä päiviä tehdä kaikkea sellaista mille ei oo aikaa arkena.
Mä taidan tänään kuitenkin noudattaa tota ensimmäistä sunnuntai kaavaa ja makoilla sängyssä koko päivän. Sunnuntai on hyvä syy piilotella kotona myös siksi, että sain eilen jostain vielä täysin tuntemattomasta syystä ihan hirveän allergiakohtauksen ja nyt mun koko naama on turvonnut sellaseen kuntoon, että puhuminenkin sattuuu. En suosittele pistämään Activiaa ja kaurahiutaleita naamaan oikean kasvonaamion puutteessa.

Tällä viikolla on kuitenkin tapahtunut kivojakin asioita, nimittäin varattiin Emmin ja Aleksandran eli Ankan kanssa pääsiäiseksi miniloma Milanoon, kesällä paljastuva "salainen projekti" on ottanut myös suuria askelia eteenpäin ja kalenteri on täyttynyt ihan kiitettävästi hommista. Keskiviikkona kävin myös tutustumassa ekaa kertaa hot joogaan ja oon täysin vakuuttunut siitä, että se tulee jäämään mun jatkossakin osaksi treeniohjelmaa. Jos ette oo vielä sitä kokeilleet niin kannattaa ihmeessä kokeilla, en oo varmaan ikinä hikoillut niin paljon ja olo oli ihan todella kevyt sen jälkeen. Vaikka joogatunti pakottaaki mut tänään pois täältä vällyjen välistä niin meen sinne kyllä ihan mielelläni. Hot jooga vaan on niin 5/5.
H&M dress+earrings / vintage fur/ Acne boots/ Asos bag

2 comments:

 1. Toi takki on aivan mieletön! Ja tupsuthan taitaakin olla taas se juttu, joten pakko kyllä sanoa, että nappiasu, iskee ja kovaa! :)

  http://fashiontipsy.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. jooo oli kyl hyvä löytö UFFilta :)

   Delete