2014/05/07

INSPIRED IN ITALY
Ensimmäinen kertani Italiassa ja sinne jäi sydän. Onneksi lentokone lennättää mut sinne syyskuussa uudestaan ( ainakin toivottavasti) ja tammikuussa pysyvästi. Näiden kuvien taustana toimii pääsiäisen hiljentämä Torino. Kuvien ottamisesta on kulunut nyt jo kaksi viikkoa ja kalenteri on ollut tupaten täynnä matkalta tultuani, niin täynnä ettei blogille ole ehtinyt siunautua yhtään ajatusta ennen tätä päivää. Vaikka koulusta on yhtä luentoa vaille lomaa niin työt on vallanneet mun kalenterin ja näyttää aika pahasti siltä, että sama meno tulee jatkumaan koko kesän.
Heti kun kone laskeutui takaisin Helsinki-Vantaalle niin oli jo lomakuume päällä ja en meinais millään malttaa olla kotona. Onneksi tähän on tulossa helpotusta ensi viikolla, kun suunnataan mediantyttöjen kanssa Georgian pääkaupunkiin Tbilisiin. En tosin tiedä mitäköhän siitäkin matkasta on tulossa, kun yksikään meistä ei puhu venäjää ja hostellin uima-allaskin on kuminen kahluuallas.
Lisää lomakuvia tulossa perjantaina, kun pääsen töiden ääreltä hetkeksi lepäilemään. Nyt mä lähden salille vähän mäiskimään rautaa, tai ainakin yrittämään !&Other Stories dress/ Zara bag+shoes/ H&M earrings

No comments:

Post a Comment